Vice póló
Vice póló

12490 Ft

12490 Ft

Opciók választása

Vice póló

12490 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

Egy igazán izgalmas és igazán fenyőfás darab! Az organikus pamut anyagot kis kék pöttyök díszítik, a rikító sárga cipzár pedig vonzza a tekintetet. Az igazi kedvenc a pólón a hátán lévő fenyőfa, ami az anyagból lett kivágva, a hiányzó minta pedig csipkével lett pótolva. Csajos, egyedi, laza!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

100%

organikus pamut Organikus pamut GOTS által tanúsított

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Vice póló részletes leírása

A kedvencem! Ezt gondoltuk, amikor először megláttuk, és ezt gondoljuk most is a Vice pólóról. A hátán lévő fenyőfa, ami egészen pontosan a Picture logója, teszi különlegessé. Az organikus pamutból hiányzik a minta, és a hiányzó részeket szolid, a póló színéhez illeszkedő csipke tölti ki. A csipke egészen sűrű szövésű és alig látszik át, viszont kellemesen szellőssé teszi ezt a pólót a meleg napokra.

A felső nyakánál a kivágás egy cipzárral állítható, amit egy, a Terror Raptor kollekcióhoz megálmodott rikító sárga pamacs díszít.

A Vice póló anyaga organikus pamut, amely teljes mértékben megfelel a GOTS  tanúsítvány követelményeinek, így kijelenthetjük, hogy a Vice póló nem csak a szabása miatt egyedi. A hozzá felhasznált anyagok maximálisan kímélik a környezetet, és egészségesebbek a bőrödnek is.

Légy egyedi, környezettudatos és egészséges egyszerre a Vice pólóval!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Vice póló “Fashion fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Fehér

Méret:

XS, S, M, L

Felhasznált anyagok:

100% GOTS által tanúsított organikus pamut

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,36 kg. Ez 0,6 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 38%-a.

Szabás:

Fashion Fit

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…