Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Envier fiúsapka – Barts

8990 Ft


Barts kiegészítők nyárra, télre...

A Barts Envier Fiúsapka nem csupán egy egyszerű sapka. Ez a divatos és kényelmes kiegészítő azoknak az apró férfiaknak készül, akik stílusosan és kényelmesen szeretnének öltözni a hideg napokon.

Cikkszám: 61154 Kategóriák: , , , , Címkék: , ,

Alapanyagok

40%

Acrylic Akril

35%

újrahasznosított poliészter Újrahasznosított Poliészter

25%

Poliészter Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Barts Envier Fiúsapka - Fenntarthatóság geometrikus mintába csomagolva

Az Envier sapka olyan meleg téli kiegészítő nagy fiadnak, ami a kényelmet, a stílust és a fenntarthatóság iránti elkötelezettséget egyszerre kínálja számotokra.

Jellemzők:

  1. Fenntartható Anyagok:Az Envier fiúsapka 40% újrahasznosított poliészterből készült, hozzájárulva a fenntartható divathoz és a környezetvédelemhez.
  2. Kétoldalas Kialakítás: A kétrétegű kivitel és az alsó szél belső oldalának visszafordulása különleges stílusú megjelenést kölcsönöz a sapkának. Ezt a dizájnt kifordítva is viselheted, így még változatosabbá téve a megjelenésed.
  3. Geometriai Mintázat: Az Envier sapka feltűnő geometriai mintázattal rendelkezik, amely egyedi és divatos megjelenést kölcsönöz a viselőjének.
  4. Szilikon Logó Felirat: Az apró szilikon logó felirat mindkét oldalon megtalálható, hozzájárulva a sapka egyedi és márka jellegzetes karakteréhez.
  5. Rugalmas Kialakítás: A rugalmas kialakítás lehetővé teszi, hogy a sapka könnyen illeszkedjen a fejhez, biztosítva a kényelmes viseletet.

Az Envier Fiúsapka tehát nemcsak egy kiegészítő, hanem egy stílusos és kényelmes megoldás a hideg napokra. Legyen ez a sapka a fiúk stílusos védelmezője a téli időjárással szemben, miközben támogatja a fenntartható divat iránti elkötelezettséget.

Szín:

Fekete, Kék

Barts Gyereksapka Méretek

53-55

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security