Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Goser gyereksapka – Barts

9990 Ft


Barts kiegészítők nyárra, télre...

A Barts Goser gyereksapka olyan használati élményt kínál, amely a gyerekek stílusát és kényelmét ötvözi a hideg időben. Ideális választás játékhoz vagy sétára hideg napokon.

Cikkszám: 0446403 Kategóriák: , , , , Címkék: , , ,

Alapanyagok

50%

újrahasznosított poliészter Újrahasznosított Poliészter

40%

Acrylic Akril

10%

Poliészter Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Barts Goser Gyereksapka – Stílus és Kényelem Kombinációja a Hideg Napokra

A Goser sapka olyan meleg téli kiegészítője lesz gyermeked ruhatárának, ami a kényelmet, a stílust és a fenntarthatóság iránti elkötelezettséget egyszerre nyújtja számotokra.

Jellemzők:

  1. Fenntartható Anyagok:A Goser sapka 50% újrahasznosított poliészterből készült, ami azt jelenti, hogy nem csak a kényelmetekről gondoskodik, hanem a bolygónk egészségéről is.
  2. Csíkos Mintázat: Az elegáns csíkos mintázat kiválóan illik a gyerekek mindennapi öltözködéséhez, stílusos és játékos megjelenést kölcsönözve nekik.
  3. Vagány bojt: A sapka tetején található pom-pom díszítés egyedi és vidám stílust ad gyermeked megjelenésének.
  4. Puha Polár Bélés: A sapka belső részén található puha polár fejpánt extra kényelmet biztosít, megakadályozva, hogy a hideg idő megzavarja a gyerekek játékát.
  5. Rugalmas Kialakítás: A rugalmas kialakítás lehetővé teszi, hogy a sapka könnyen illeszkedjen a fejhez, biztosítva a kényelmes használatot.

A Barts Goser gyereksapka tehát nem csak egy egyszerű téli kiegészítő, hanem egy stílusos és praktikus társa gyermekednek a téli napokra. A vagány megjelenés és a kiváló minőségű anyagok egyesítése gondoskodik a gyermekek kényelméről és stílusáról egyaránt.

Legyen ez a sapka a gyerekek öltözékének kedvenc darabja, és engedd meg nekik, hogy vidáman és melegen élvezzék a téli szabadidőt!

Szín:

Kék

Barts Gyereksapka Méretek

53, 55

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security