Live póló

12390 Ft

Rövid leírás


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Ez az ujjatlan, organikus pamutból készült felső laza, mégis elegáns viselet. A sötétkék szín a vízalapú festéknek köszönhetően nem károsítja a bőrödet. A mellrészen a csipke izgalmas, mégsem kihívó. A kerek gallér pedig igazi klasszikus és elegáns. A Live póló összességében egy klassz, könnyű nyári viselet.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
organikus pamut Organikus pamut GOTS által tanúsított

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

Etikus

Etikus

Részletes leírás

Az idei nyár szépségdíjas terméke a Live póló! Elegáns, visszafogott és szinte bármihez passzol! A szépsége a részletekben rejlik.

A sötétkék szín most igazán divatos, és legyen szó világosabb vagy sötétebb színű alsókról, mindenhez passzol. A mellrészt díszítő csipke jól jön a nyári forróság elviselésében. Szabaddá teszi a mellkast, még sem mutat sokat. A csipkét keretező kerek gallér pedig egy igazi klasszikus. Remekül illik a ruha többi részéhez, és Te is biztosan imádni fogod! Anyaga kellemes, puha tapintatú, simogatja az ember bőrét.

Mindemellett a Picture Organic Clothing – Live póló GOTS által tanúsított organikus pamutból készül. Így előállítás során kíméli a környezetet, és segíti a fenntartható fejlődést. A csodás sötétkék szín eléréséhez pedig a víz alapú festéket használtak. Ami a környezet és a bőröd számára is sokkal egészségesebb.

Ha Te is annyira beleszerettél, mint mi, akkor ne habozz, hiszen csak korlátozottan áll rendelkezésre!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Live póló “Fashion fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Sötétkék

Méret:

XS, S, M, L

Felhasznált anyagok:

100% GOTS által tanúsított organikus pamut

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,41 kg. Ez 0,68 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 38%-a.

Szabás:

Fashion Fit

Gyártó:

Picture Organic Clothing

Érdekelhetnek még…