Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Jalem gyereksapka fülvédővel – Barts

9990 Ft


Barts kiegészítők nyárra, télre...

A Barts Jalem Gyereksapka a gondoskodás új szintjét jelenti. A kényelmes és meleg sapival gyermekedet óvod a hideg kellemetlen hatásaitól. Eközben egy olyan téli kiegészítőt használtok, ami segít megőrizni földünket gyermekeink számára. Dönts tudatosan a vásárlásaid során!

Cikkszám: 04602 Kategóriák: , , , Címkék: , , ,

Alapanyagok

44%

Poliészter Poliészter

40%

újrahasznosított poliészter Újrahasznosított Poliészter

10%

Acrylic Akril

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Barts Jalem Gyereksapka - Puhaság, Védelem és Fenntarthatóság

A  Jalem sapka olyan meleg téli kiegészítő gyermekednek, ami a kényelmet, a stílust és a fenntarthatóság iránti elkötelezettséget egyszerre kínálja számotokra.

Jellemzők:

  1. Puhaság és Kényelem: A Jalem gyereksapka rendkívül puha és kényelmes. Az összetevői, mint a poliészter, a gyapjú és az elasztán, gondoskodnak a meleg és kényelem kombinációjáról.
  2. Védelem az Elemekkel Szemben: Az megköthető fülvédőkkel rendelkező sapka, a kicsik fülét melegen tartja a hideg téli időben. A pompom a sapka tetején pedig egyedi és játékos megjelenést kölcsönöz neki.
  3. Fenntartható Anyagok: A sapka 40% -ban újrahasznosított poliészterből készült, elősegítve ezzel a fenntartható divat előretörését. A környezettudatos szemlélet a Barts márkára már általánosan jellemző.
  4. Kiegészítőkkel Kombinálható: A Jalem gyereksapka tökéletesen kombinálható a Jalem Kesztyűkkel és Jalem Sállal, hogy a kicsik teljes téli megjelenése egységes legyen.
  5. Puha Polár Bélés: A sapka belső oldalán lévő puha polár fejpánt további kényelmet biztosít, és megvédi a gyermek érzékeny bőrét a hideg szél ellen.

A Barts Jalem Gyereksapka egy egyedülálló téli viselet, amely a stílust és a kényelmet, a környezetvédelem iránti felelősségteljes szemlélettel egyesít.
Válaszd ezt a szuper sapkát, és garantálj a gyermekednek egy meleg, vidám és kényelmes téli időszakot!

Szín:

Rózsaszín, Szürke

Barts Gyereksapka Méretek

47, 50

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security