Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Jalem sál – Barts

10990 Ft


Barts kiegészítők nyárra, télre...

A Barts Jalem Sál egy rendkívül puha és meleg kiegészítő a kisbabák számára a hideg napokon. Eközben egy olyan téli kiegészítőt használtok, ami segít megőrizni földünket gyermekeink számára. Dönts tudatosan a vásárlásaid során!

Cikkszám: 04640 Kategóriák: , , Címkék: , ,

Alapanyagok

42%

újrahasznosított poliészter Újrahasznosított Poliészter

38%

Poliészter Poliészter

13%

Acrylic Akril

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Jalem Sál - Puha és Meleg Kiegészítő a Kisbabáknak

A  sál kényelmes és praktikus kialakítása garantálja a kisbaba kényelmét és melegét a zord téli napokon még szánkózás közben is.

Jellemzők:

  1. Puha Anyag: A sál kivételesen puha anyagból készült, amely kényelmes és érzékeny bőrű babák számára is megfelelő.
  2. Praktikus Rögzítés: A sál egy praktikus bújtatóval rendelkezik, amely egyszerűen használható, így könnyen és kényelmesen viselhető.
  3. Környezetbarát Anyagok: A sál 42% újrahasznosított poliészterből készült, hozzájárulva a fenntarthatósághoz és környezetvédelemhez.
  4. Méretek: A sál méretei 80 x 10 cm (hosszúság x szélesség), amely ideális méretű a kisbabák számára, és megfelelő védelmet nyújt a hideg szél ellen.
  5. Kombinálható Kiegészítőkkel: A Jalem sál tökéletesen kombinálható a Jalem fülvédős sapkával és a Jalem kesztyűvel. Így teljes téli szettet biztosíthatsz a gyermeked számára.

A Barts Jalem Sál ideális választás a kisbabák számára a téli szezonra. Puha anyaga és praktikus kialakítása biztosítja a kényelmet és meleget a téli hónapokban.
Legyen ez a sál a kisbabád kedvenc téli kiegészítője, és védd meg őt a hidegtől és széltől ezzel a kényelmes és stílusos sállal!

Szín:

Rózsaszín, Szürke

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security