Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Jalem kesztyű – Barts

9990 Ft


Barts kiegészítők nyárra, télre...

A Barts Jalem Kesztyű rendkívül puha babakesztyű, amely 42% újrahasznosított poliésztert tartalmaz. Ezáltal egy olyan téli kiegészítőt használhattok, ami segít megőrizni földünket gyermekeink számára. Dönts tudatosan a vásárlásaid során!

Cikkszám: 0465 Kategóriák: , , Címkék: , ,

Alapanyagok

42%

újrahasznosított poliészter Újrahasznosított Poliészter

38%

Poliészter Poliészter

13%

Acrylic Akril

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Jalem Kesztyű - Kényelmes és Meleg Kiegészítő a Kisbabáknak

A kesztyű puha polár béléssel rendelkeznek valamit egy praktikus biztonsági zsinór segít mindig megőrizni őket. Tökéletesen kombinálhatók a Jalem fülvédős gyereksapkával és a Jalem sállal.

Jellemzők:

  1. Rendkívül Puha Anyag: A kesztyűk kivételesen puha anyagból készülnek, amely kényelmet biztosít a kisbabák számára, és nem irritálja az érzékeny bőrt.
  2. Puha Polár Bélés: A Jalem kesztyű puha Polár belső réteggel van bélelve, ami extra meleget és kényelmet nyújt a hideg téli napokon.
  3. Praktikus Zsinór: A kesztyűk rendelkeznek egy praktikus ‘ne veszíts el’ zsinórral, amely segít abban, hogy mindig meglegyenek.
  4. Egyujjas kivitel : A kesztyűk különálló hüvelykujjal rendelkeznek, ami könnyebbé teszi a kisbabák számára a dolgok fogását és a játékot.
  5. Környezetbarát Anyagok: A kesztyűk 42% újrahasznosított poliészterből készültek, hozzájárulva a fenntarthatósághoz és környezetvédelemhez.

A Barts Jalem Kesztyű ideális választás a kisbabák számára a hideg téli napokra. Kényelmes és praktikus kialakításuk, valamint puha anyaguk garantálja a kisbabák kezének melegen tartását és kényelmét a téli szezonban. Legyenek ezek a kesztyűk a kisbabák kedvenc téli kiegészítői, és biztosítsák a megfelelő védelmet és kényelmet a hideg időjárás ellen!

Barts babakesztyű

0, 1

Szín:

Rózsaszín, Szürke

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security