Julo férfi kezeslábas

49590 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

A Julo férfi kezeslábas a legkényelmesebb termékünk, hiszen 100%-ban puha, organikus pamutból készült, és egyszerűen csak bele kell bújni, már teljesen fel is vagyunk öltözve. Mostantól az otthoni kényelmet bárhol élvezhetjük, miközben a laza, stílusos megjelenésről sem kell lemondanunk.

Tökéletes társ, ha egy lazább napot szeretnénk tartani, amikor csak a kényelem a fontos!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Organikus pamut

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Organikus

Etikus

Julo férfi kezeslábas
Julo férfi kezeslábas

Részletes leírás

A Julo férfi kezeslábas az első Picture kezeslábas melegítő a webáruházunkban. A Picture Organic Clothing szinte a kezdetektől fogva, minden szezonban kihozza a kényelmes ruhadarab legújabb változatát, de mi egy kicsit szeptikusak voltunk vele kapcsolatban.

Most már tudjuk, hogy kár volt. A Julo kezeslábas 100% biopamut anyaga hihetetlenül puha és kényelmes. Gondolhatnánk, hogy a kezeslábas kialakítás nem túl praktikus, de ennek is meg vannak az előnyei. Például rendkívül egyedi megjelenést kölcsönöz. Tökéletes választás a hidegebb napokra.

Ráadásul a Julo kezeslábas nem csak kényelmes és különleges, de környezetbarát is! 100%-ban GOTS által tanúsított organikus pamutból készült!

De természetesen a párodra is gondoltunk, mert a Julo férfi kezeslábas mellé neki a Magy kezeslábast ajánljuk.

Gondolj a jövőnkre, és dönts felelősségteljesen!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Julo férfi biopamut kezeslábas “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Fekete

Méret:

S, M, L

Felhasznált anyagok:

100% organikus pamut

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Érdekelhetnek még…

2000 Ft ajándékba
Legközelebb
25% kedvezmény
Nagyon sajnáljuk
Ingyen szállítás
Ez szomorú
2000 Ft ajándékba
15% kedvezmény
Nincs szerencséd
25%
Hajaj!
15% kedvezmény
Adj esélyt Magadnak a nyerésre!

Add meg email címedet, és forgasd meg a szerencsekereket. Ezzel kedvezményeket nyerhetsz környezetbarát termékeinkhez! Földünk is és Te is csak nyerhetsz!

Játékszabályok:

  • Egy játék / játékos / nap
  • A csalásért kizárás jár
Malcare WordPress Security