Sound atléta

9990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

A Dad & Son kollekció csajos, sportos darabja. Válaszd akár feketében, akár fehérben, a letisztult színekkel és mintával biztosan nem fogsz mellé nyúlni!

Az organikus pamut és a víz alapú festék pedig hozzájárul a fenntartható fejlődés folyamatához.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Organikus Pamut GOTS által tanúsított

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Organikus

Etikus

Sound atléta
Sound atléta

Részletes leírás

A Sound atléta a Dad & Son kollekció idei csajos darabja, a már szinte szokásos mintával és letisztult megjelenéssel.  Ahogy megláttuk, azonnal megszerettük ezt a dizájnt, és a mögötte lévő értékeket. A dizájn a női termékek esetén egyszerű. A logót kapjuk vissza fehérben és feketében, ellentétes színű pólóval. Tökéletes választás lehet bármilyen nadrághoz, cipőhöz vagy szoknyához a bevállalósabbaknak.

2015-ben indult el a Picture Organic Clothingnál ez az önálló kollekció. A nagy sikernek köszönhetően idény nyáron ismét találkozhatunk vele. Jeremy a Picture egyik alapítója és az édesapja közösen tervezik ezeket a darabokat. A kiváló kapcsolatuk ihlette ezt a vonalat a közös munka, a közös alkotás és a közös értékek szimbólumaként. Két generáció találkozását fejezi ki, akik számára ugyanolyan fontos a művészet és az iránta érzett szenvedély. Ismerd meg őket, görgess le a videóért!

A Sound atléta anyaga természetesen 100%-ban a GOTS által tanúsított organikus pamut, mellyel te is hozzájárulhatsz a számodra fontos értékek megőrzéséhez és a fenntartható fejlődéshez. Légy te is része a Picture Családnak!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Sound atléta “Fashion fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Fekete, Fehér

Méret:

XS, S, M, L

Felhasznált anyagok:

100% GOTS által tanúsított organikus pamut

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,36 kg. Ez 0,6 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 38%-a.

Szabás:

Fashion Fit

Gyártó

Érdekelhetnek még…