Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Sound atléta

9990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

A Dad & Son kollekció csajos, sportos darabja. Válaszd akár feketében, akár fehérben, a letisztult színekkel és mintával biztosan nem fogsz mellé nyúlni!

Az organikus pamut és a víz alapú festék pedig hozzájárul a fenntartható fejlődés folyamatához.

Cikkszám: WTS118 Kategóriák: , Címkék: , , , , , ,

Alapanyagok

100%

organikus pamut Organikus pamut GOTS által tanúsított

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Részletes leírás Sound atléta:

A Sound atléta a Dad & Son kollekció idei csajos darabja, a már szinte szokásos mintával és letisztult megjelenéssel.  Ahogy megláttuk, azonnal megszerettük ezt a dizájnt, és a mögötte lévő értékeket. A dizájn a női termékek esetén egyszerű. A logót kapjuk vissza fehérben és feketében, ellentétes színű pólóval. Tökéletes választás lehet bármilyen nadrághoz, cipőhöz vagy szoknyához a bevállalósabbaknak.

2015-ben indult el a Picture Organic Clothingnál ez az önálló kollekció. A nagy sikernek köszönhetően idény nyáron ismét találkozhatunk vele. Jeremy a Picture egyik alapítója és az édesapja közösen tervezik ezeket a darabokat. A kiváló kapcsolatuk ihlette ezt a vonalat a közös munka, a közös alkotás és a közös értékek szimbólumaként. Két generáció találkozását fejezi ki, akik számára ugyanolyan fontos a művészet és az iránta érzett szenvedély. Ismerd meg őket, görgess le a videóért!

A Sound atléta anyaga természetesen 100%-ban a GOTS által tanúsított organikus pamut, mellyel te is hozzájárulhatsz a számodra fontos értékek megőrzéséhez és a fenntartható fejlődéshez. Légy te is része a Picture Családnak!

A Sound atléta “Fashion fit” szabású.

Méret:

XS, S, M, L

Szín:

Fekete, Fehér

Felhasznált anyagok:

100% GOTS által tanúsított organikus pamut

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,36 kg. Ez 0,6 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 38%-a.

Szabás:

Fashion Fit

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security