Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Noa Paws kesztyű – Barts

9990 Ft


Barts kiegészítők nyárra, télre...

A Barts Noa Paws kesztyű egy a kisgyermekek számára tervezett puha és aranyos kézmelegítő, amely ideális választás a hideg téli napokra.

Cikkszám: 03220 Kategóriák: , , , Címkék: , ,

Alapanyagok

100%

újrahasznosított poliészter Újrahasznosított Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Noa Paws Kesztyű - Puha és Aranyos Kézmelegítő Kicsi Mackóknak

A Noa Paws kesztyűt ideálisan kombinálhatod a Noa Bear (gyereksapka) és a  Noa Scarf (sál)  kiegészítőkkel, így teljes téli szettet alkothatsz a kisgyermek számára. A kényelem, a stílus és a fenntarthatóság ötvöződik ezekben a praktikus kiegészítőkben.

Jellemzők:

  1. 100% Újrahasznosított Poliészter: A Noa Paws kesztyű teljes egészében újrahasznosított poliészterből készült, hozzájárulva a fenntartható divathoz.
  2. Puhábbnál is Puhább Anyagok: A kesztyű puha maci bundás külső részből,  és lágy polárbélésből  készült, melyek kellemes meleget biztosít a kisgyermekek kezeinek
  3. Teljes Polár Bélés:A kesztyű belső része bolyhos polár anyaggal van bélelve, ezáltal extra kényelmet és melegséget nyújt a hideg időben.
  4. Cuki Medve lábnyomok: A kesztyű tenyér oldalát aranyos medve lábnyomokkal díszítették, ezáltal játékossá és aranyossá téve azt.
  5. Elveszítés elleni zsinór: A két kesztyűt praktikus ‘ne hagyd el’ zsinórral tudjátok összekötni, amely segít elkerülni, hogy ottfelejtsétek valahol.
  6. 0-ás méret: 0-12 hónapos korú gyermekeknek: A kesztyű mérete kifejezetten a legkisebbeknek lett tervezve, akiknek az életük első téli szezonjában meleg kezeket biztosít.

A Barts Noa Paws kesztyű tehát nem csak kézmelegítő, hanem játékos megjelenést és kényelmet is kínál. Eközben gondoskodik a kisgyermeked kényelméről és kezeinek melegen tartásáról a hideg napokon.
Legyen ez a szett a kis medvék legkedvesebb választása a idén télen.

Szín:

Barna, Fehér

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security