Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Noa Bear sapka – Barts

8990 Ft


Barts kiegészítők nyárra, télre...

A Barts Noa Bear sapka a kisgyermek téli ruhatárának nélkülözhetetlen darabja. Nemcsak melegen tartja gyermekedet, de egyúttal vidám, mókás megjelenést is biztosít neki az apró mackó fülecskékkel. Készüljetek fel a hideg napokra ezzel a lágy, szőrmók sapkával, amely kifejezetten babák részére készül.

Cikkszám: 27202 Kategóriák: , , , Címkék: , , ,

Alapanyagok

100%

újrahasznosított poliészter Újrahasznosított Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Noa Bear Gyereksapka – Puhaság és Stílus Havas Kalandokhoz

A Noa Bear sapkát ideálisan kombinálhatod a Noa Paws (kesztyű) és a  Noa Scarf (sál)  kiegészítőkkel, így teljes téli szettet alkothatsz a kisgyermek számára.

Jellemzők:

  1. 100% Újrahasznosított Poliészter: A Noa Bear sapka környezettudatos módon készült, teljes egészében újrahasznosított poliészterből.
  2. Puha Maci Bunda: A sapka külső felszíne lágy maci bunda szövettel készül,  amely különlegesen puha környezetet biztosít a kicsi fejének.
  3. Teljes Polár Bélés: A teljes belső felületét polár anyag borítja, biztosítva a meleget és kényelmet a hideg napokon.
  4. Vidám maci fülek: A sapka tetején két fülecske található, amelyek játékos megjelenést kölcsönöznek a gyerekeknek.
  5. Állítható megkötő: A sapkán található zsinór lehetővé teszi, hogy az sapka kényelmesen és biztonságosan illeszkedjen a gyermek fejére.
  6. Márka címke a Hátsó Részen: A Barts márka címkéje a sapka hátulján található. Mindenki számára egyértelműen jelzi, hogy egy magas minőségű és környezettudatos terméket lát.

 Barts Noa Bear gyereksapka tehát nem csak egy egyszerű téli sapka, hanem egy stílusos és kényelmes viselet, amely a hideg napokon is mosolyt varázsol a gyerekek arcára. Legyen ez a sapka a következő téli kalandjaitok elengedhetetlen kelléke!

Szín:

Barna, Fehér

Barts Gyereksapka Méretek

47

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security