Shred férfi síkabát – O’Neill

82990 Ft


O'Neill környezettudatos termékei

A Shred férfi síkabát az O’Neill környezetbarát Blue kollekciójának eleme. A feltűnő megjelenésű sárga-zöld kabát 50%-ban újrahasznosított poliészter (Repreve) felhasználásával készült. Az élénk színösszeállítás mellet gondoltak a jó használhatóságra is. Autós nyelven azt mondanánk “tele extrákkal”.

Dönts felelősségteljesen, és válassz újrahasznosított poliészterből készült síkabátot, és élvezd a havat egész télen.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

50%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

50%

Poliészter Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Zero Waste

PFC mentes impregnálás

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Shred férfi síkabát tulajdonságai

Az O’neill Blue környezetbarát kollekciójának jól használható férfi darabja a Shred férfi síkabát. Az élénk sárga alapszínt jól kiemelik az elegáns sötétzöld színű betétek. Az átlagot meghaladó technikai paraméterek mellett gazdag felszereltsége komfortosabbá teszi a lejtőkön töltött időt. Főbb tulajdonságai:

Gyorsan szárad - O'Neill Hyperdry

O'Neill hyperdry

10K-s vízállóság, és 10K-s lélegzőképesség az O'Neill hyperdry technológiával öltözve. Mindez együtt biztosíték arra, hogy minden percét élvezd annak az időnek, amit a hegyen töltesz. Ezt természetesen kiegészíti a fontos varrások ragasztással történt megerősítése is.

tűz

O'Neill Firewall

A 60-as években a kutatások azt mutatták, hogy a test bizonyos részei több szigetelést igényelnek. Ezen az elven készült Firewall használatával a technikai kabát súlya csökkenthető úgy, hogy hideg napokon is melegen tart. A címkéje büszkén hirdeti: Belül mindig nyár van!

Skipass

Minden, ami síeléskor kellhet

Belső zseb a síszemüvegnek. A bal kabátujjon síbérlettartó. Két cipzárral zárható kézmelegítő zseb. Mind a két oldalon tépőzárral zárható mellkasi zseb az egyszerű kezelhetőségért. A bal oldalon a belső bélés alatt külön audió zseb a telefonod, vagy zenelejátszód számára.

ho - EcoWear.hu

Teljes védelem a hó ellen

Magasra felnyúló polár jellegű béléssel rendelkező gallér, a cipzár felső végén védelemmel, hogy be ne irritálja a nyakad bőrét. Ehhez fixen rögzített napellenzős kapucni. A derékrészen hószoknya, aminek a belső széle szilikonnal van bevonva- hogy jobban tapadjon a nadrágodhoz. A derék magasságában a kabát belső felszínén állítható bőségű gumírozás segít jobban az alkatodhoz alakítani a kabátot. Természetesen nem maradhat el a cipzárral nyitható szellőző a hónaljak vonalában melegebb napokra.

Az elegáns, de feltűnő megjelenés, a kényelmes használatot biztosító apró kiegészítők és a környezettudatos alapanyag használata, figyelemre méltó síkabáttá teszik. Normál körülmények között jól megállja a helyét a lejtőkön, biztos védelmet nyújt viselőjének. 
Szavazz Te is a fenntartható holnapra!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére az O’Neill is partner.
Az O’Neill által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Shred férfi síkabát Regular fit” szabású. A részletekért kattints!

További technikai részletek

A Shred férfi síkabát membránja 10k/10k paraméterekkel rendelkezik. Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja. Jelen esetben a sínadrág 10000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 10000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként. A kabát varrásait ragasztással erősítették meg, és a teljes vízhatlansághoz a környezetbarát O’Neill Hyperdry bevonat is hozzájárul.
Leszel büszke tulajdonosa ennek a kabátnak?

Technikai paraméterek

Hőindex Hőindex
7/10
Termékeink vízállósága

10K

Vízállóság

Termékeink légzőképessége

10K

Légzőképesség

További információk

Szín:

Zöld – sárga

Méret:

M, L, XL, XXL

Alapanyag

Szabás:

Regular fit

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Shred férfi síkabát modellen szemből, közeli
Shred férfi síkabát – O’Neill

82990 Ft

82990 Ft

Opciók választása