Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Year férfi síkabát – Picture

61690 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

Középiskolai tanulmányaimból emlékszem egy másik híres Francia „termékre” ami a „Vörös és Fekete” címet kapta. A Year síkabát színezése kifejezetten markánsra sikeredett. De határozottan jól áll neki! És biztos vagyok benne, hogy rajtad is jól mutatna. A kabát elég meleg, 7/10-es a hő indexe, de még is jól szellőzik a 10K/10K DryPlay rétegnek köszönhetően. Alapanyagában 40% az újrahasznosított poliészter, ezért nem csak szép, de környezetbarát is.

A Picture Organic Clothing Year síkabát etikus körülmények között, újrahasznosított poliészter felhasználásával készült!

Dönts felelősségteljesen, és válassz prémium minőségű, újrahasznosított poliészterből készült síkabátot.

Cikkszám: MVT061 Kategóriák: , Címkék: , , , , , ,

Alapanyagok

40%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

60%

Poliészter Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Year síkabát részletes leírása

A Year síkabát több hasonlóságot mutat a rövid leírásban említett könyvvel. Ez is egy klasszikus Francia alkotás. A kabát is sok ember szórakozását hivatott elősegíteni.  Elsőre kissé komornak tűnik a színezés, de mindenképpen feltűnő a fehér hóban. Tökéletes választás azoknak, akik szeretnének kitűnni a szürke embertömegből, és egy kis színt vinni a hétköznapokba. A kabát a Picture Organic-tól megszokott módon több meglepetést, okos megoldást tartogat. A már szinte megszokott szemüveg törlőt itt a kabát külső mellzsebében találhatod meg. A kabát ujj bőségét szabályozó tépőzáron Recycled felírat olvasható. A kabát bélésének sokszínűsége nem csak “divat”, hiszen a ruhakészítés során keletkező “hulladékok” kelnek benne új életre!

A Year síkabát az újítások mellett természetesen hozza a “kötelezőt”. 40%-ban újrahasznosított poliészterből készül, és a vízhatlanná tevő bevonat is környezetbarát (C6 DWR). A vízállóságról és a jó szellőzésről a DryPlay 10K/10K réteg gondoskodik. Az alapanyag szellőzése mellett cipzáros szellőzőnyílások is vannak a kabáton, hogy a melegebb síelős napokon is kellemes legyen a viselése. Hófogó található az újakban és a deréknál is, hogy ha esetleg elesnél, akkor se a nyakadból-hátad közepéről kelljen kirázni a havat.

Ha megtetszett, és szeretnél valami egyedit, akkor rendeld meg még ma!

A Year férfi síkabát “Medium fit” szabású.

További technikai részletek

A Year síkabát DryPlay membránja 10k/10k paraméterekkel rendelkezik. Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja. Jelent esetben a kabát 10000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 10000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként. Ezek a számok biztosítanak arról, hogy mindig szárazon megúszd a napot. Az erős membrán mellett a kabát anyaga tartós vízlepergető réteggel van kezelve, ami még 10 mosás után is 90%-os hatékonyságot garantál. Mivel a síkabátokat általában nem mossuk havonta, ez hosszú évekre garantálja a vízlepergető réteg sértetlenségét. A vízlepergető réteg C6-os besorolással rendelkezik. Ez annyit tesz, hogy nem tartalmaz PFOS és PFOA vegyületeket, melyek kifejezetten károsak, és a környezetbe is kiszivárognak.

A kabát varrásai a kritikus helyeken meg vannak erősítve ragasztással is a vízállóság érdekében. A kabát ujjaiban és derékrészénél hófogó kapott helyet.

Ezek mind azért vannak, hogy körülményektől függetlenül élmény maradjon a síelés. A síruha csak teszi a dolgát. Megvéd, és jól néz ki!

Technikai paraméterek

Hőindex Hőindex
7/10

Vékony

Nagyon meleg

Termékeink vízállósága

10K

Vízállóság

Termékeink légzőképessége

10K

Légzőképesség

Szín:

Fekete

Méret:

S, M, L

Felhasznált anyagok:

40% újrahasznosított poliészter, 60% poliészter

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 4,92 kg. Ez 1,93 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 72%-a.

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security