Arkade bojtos téli sapka – Barts

10990 Ft


Barts kiegészítők nyárra, télre...


Az Arcase téli sapka a Barts fenntartható kollekciójának egy meleg, bojtos darabja. A prémium minőségű, puha sapka tökéletes kiegészítője bármilyen laza összeállításnak, még a leghidegebb napon is.

50% újrahasznosított alapanyaggal és etikus gyártással!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Újrahasznosított poliészter
0%
Akril

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Etikus

Etikus

Újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

Az Arcade bojtos téli sapka részletes leírása

Az Arcade bojtos téli sapka egy divatos és felelősségteljes választás téli napokra. A kellemes színekben etikusan készülő sapka jól mutat majd minden helyzetben.

A Barts márka egy amszterdami székhelyű, kiegészítőkre specializálódott cég, akik mindig nagyon odafigyelnek a minőségre és próbálnak valami különlegeset vinni minden termékükbe. Webshopunkban a fenntartható kollekciójuk darabjaiból válogattunk.

thermometer_heat

Meleg kialakítás

Az egyik legfontosabb egy téli sapkánál, hogy jó meleg és kényelmes legyen, amelyet a leghidegebb napokon is örömmel viselünk. Az Arcade botos sapi egész télen hűséges társad lesz.

Barts 'Reduce' program

Az Arcade téli sapka a Barts 'Reduce' programjának kereteiben készült, melynek célja, hogy csökkentse a gyártás során a környezetükre gyakorolt hatásokat. Ez a sapi például 50%-ban újrahasznosított poliészterből készült.

Méretezés

Az Arcade bojtos téli sapka csak egy méretben készül rugalmas anyagból, így nem kell a méreten gondolkodnod! Rendeld meg bátran, vagy nézd meg a többi sapkánkat.

További információk

Szín:

Sötétkék, Narancssárga

Méret:

Egy méretben készül

Gyártó

Alapanyag

,

Érdekelhetnek még…

Barts Arcade újrahasznosított férfi bojtos téli sapka narancssárga modell
Arkade bojtos téli sapka – Barts

10990 Ft

10990 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security