Vinson téli sapka karamell színben, róka hímzéssel. modellen
Vinson téli sapka – Barts

9990 Ft

9990 Ft

Opciók választása

Vinson téli sapka – Barts

9990 Ft


Barts kiegészítők nyárra, télre...

A Barts divatos téli sapkája a Barts fenntartható kollekciójának egy meleg, hímzett mintájú darabja. A puha sapka tökéletes kiegészítője bármilyen laza összeállításnak, még a leghidegebb napon is.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

100%

Akril

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Vinson téli sapka részletes leírása

A Vinson téli sapka egy divatos és felelősségteljes választás téli napokra. A kellemes színekben etikusan készülő sapka jól mutat majd minden helyzetben

thermometer heat - EcoWear.hu

Meleg kialakítás

Az egyik legfontosabb egy téli sapkánál, hogy jó meleg és kényelmes legyen, amelyet a leghidegebb napokon is örömmel viselünk. A Vinson beanie kétrétegű kötése elég meleg, ahhoz, hogy a hidegebb napokon se fázzon a füled.

nezz ki jol - EcoWear.hu

Mutatós hímzésekkel díszítve

A Barts téli sapkája a természet közeli gondolkodását mutatja meg a rajta lévő kicsi hímzésekkel is. A barna színűn kicsi rókák, míg a sötétkék modellen tigrisek láthatóak.

Leaves - EcoWear.hu

Barts 'Reduce' program

A Vinson téli sapka a Barts 'Reduce' programjának kereteiben készült, melynek célja, hogy csökkentse a gyártás során a környezetükre gyakorolt hatásokat.

Méretezés

A Vinson téli sapka csak egy méretben készül rugalmas anyagból, így nem kell a méreten gondolkodnod! Rendeld meg bátran, vagy nézd meg a többi sapkánkat.

További információk

Szín:

Sötétkék, Barna

Méret:

Egy méretben készül

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security