Boarder hátizsák fekete
Boarder hátizsák – O’Neill

24990 Ft

24990 Ft

Opciók választása

Boarder hátizsák – O’Neill

24990 Ft


O'Neill környezettudatos termékei

A Boarder  hátizsák egy multifunkciós 30 literes táska, amiben mindennek meg lesz a helye. Kívülre simán felcsatolhatod a deszkádat, miközben belül külön laptoptartó és sok másik zseb kapott helyet. Szerencsére az O’Neill is elindult a fenntarthatóság útján, így ez a hátizsák is újrahasznosított poliészterből készült!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

100%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter: 600D

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

O'Neill Blue

O'Neill Blue

Border hátizsák részletes leírása

A Boarder hátizsák az O’Neill praktikus táskája mindennapi használatra. A fekete és szürke színben kapható táska hátrésze kényelme és jól szellőzik. A testeddel közvetlenül érintkező részek puha borítást kaptak, hogy minden körülmény között kényelmes legyen a használata.

Nézzük, mik a táska legfontosabb részletei:

Laptop tartó zseb

Laptop zseb

Közvetlenül a hátrész mellett kapott helyet az elkülönített laptop tartó, ami még egy 15,6-os gépet is simán elnyel. A párnázott rekeszben bárhová biztonságosa és kényelmesen szállíthatod a notebookodat.

Dokumentum tartó zseb

Dokumentum tartó

A laptop zseb mellett van hely jó néhány füzetnek vagy egyéb dokumentumnak is, amiket gyűrődésmentesen tudsz magaddal vinni. Nem keverednek a fő rekeszbe dobált cuccokkal, így foltos nem lesz a matekfüzeted, vagy az a frissen aláírt szerződés.

Gördeszka tartó

Deszka tartó

A hátizsák elejére két csattal tudod a deszkádat rögzíteni, de ezt a funkciót nem csak deszkások és snowboardosok élvezhetik. Én például sokszor csatolok fel hálózsákot vagy más nagyobb tárgyat a táskámra, ha bent másnak kell a hely. 😀

Fényvisszaverő lohó a láthatóságodésrt

Fényvisszaverő logó

A táskán elhelyezett logó nem csak díszítési célokat szolgál. Fényvisszaverő anyagból készült, ezért könnyebben észrevehető maradsz sötétedéskor, vagy rossz látási viszonyok között is.

A fő rekesz is tele van zsebebbel és egyéb kis tárolókkal, így rendszerezni tudod a cuccaidat a hátizsákban. Külföldi utazás során én biztosan a belső cipzáros rekeszben tárolnám az útlevelemet, és a pénztárcámat.

A Boarder hátizsák azonban nem csak praktikus, de környezetbarát is, az O’Neill Blue kollekció tagjaként tartós és kifejezetten erős 600D típusú újrahasznosított poliészterből készült. Az alsó rész ráadásul külön meg lett erősítve, hogy jobban bírja a táska a használatot.

Az átázás és a szennyeződés megelőzése céljából víz lepergető bevonatot kapott.

Ha neked is bejön ez a stílus, és szükséged van egy multifunkcionális hátizsákra, akkor ne gondolkozz sokáig, mert csak egy pár darab van belőle!

Méretezés

A Boarder hátizsák csak egy, 30 literes méretben készül. Ha nem ekkora hátizsákra gondoltál, akkor ajánljuk, hogy nézd meg a többi táskánkat. Reméljük megtalálod, amit keresel!

További információk

Szín:

Fekete, Szürke

Alapanyag

Gyártó

Érdekelhetnek még…