Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Norve kötött téli sapka – Barts

8990 Ft


Barts kiegészítők nyárra, télre...

A Norve téli sapka a Barts fenntartható kollekciójának egy meleg, kötött darabja. A prémium minőségű, puha sapka tökéletes kiegészítője bármilyen téli öltözetnek, még a leghidegebb napon is. Három különböző, sötétebb színben érzett, hogy mindenki megtalálja a hozzá legjobban passzolót.

Újrahasznosított (POLYLANA) alapanyaggal és etikus gyártással készült!

Cikkszám: bm-5736-z Kategóriák: , , Címkék: , , , ,

Alapanyagok

28%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

29%

Poliészter Poliészter

43%

Akryl Akryl

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

A Norve kötöt téli sapka részletes leírása

A Norve kötött téli sapka egy divatos és felelősségteljes választás téli napokra. A sötét (inkább férfias) színekben, etikusan készülő sapka jól mutat majd minden helyzetben.

A sapka hátsó oldalának a kialakítása egészen speciális, mivel ott az anyag egy kicsit össze van varrva, ezzel kihangsúlyozva a laza, hátrabukó szabást az ott ilyenkor általában megjelenő extra anyag nélkül.

A Barts márka egy amszterdami székhelyű, kiegészítőkre specializálódott cég, akik mindig nagyon odafigyelnek a minőségre és próbálnak valami különlegeset vinni minden termékükbe. Webshopunkban a fenntartható kollekciójuk darabjaiból válogattunk.

thermometer_heat

Meleg kialakítás

Az egyik legfontosabb egy téli sapkánál, hogy jó meleg és kényelmes legyen, amelyet a leghidegebb napokon is örömmel viselünk. A Norve kötött sapi a belső oldalán a fülrésznél egy puha polár bélést kapott, így egész télen hűséges társad lesz.

Barts 'Reduce' program

A Norve férfi téli sapka a Barts 'Reduce' programjának kereteiben készült, melynek célja, hogy csökkentse a gyártás során a környezetükre gyakorolt hatásokat. Ez a sapi például 50%-ban újrahasznosított poliészterből készült.

Méretezés

A Norve kötött bojtos téli sapka csak egy méretben készül rugalmas anyagból, így nem kell a méreten gondolkodnod! Rendeld meg bátran, vagy nézd meg a többi sapkánkat.

Szín:

Fekete, Sötétkék, Zöld

Méret:

Egy méretben készül

Gyártó

Alapanyag

,

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security