Capitaine póló

9990 Ft

Rövid leírás

A Capitaine póló piros és sötétkék színeihez jól illeszkedik a fehér hajós motívum, és a fenyőfa, ami elmaradhatatlan a Picture termékek esetén. A viselés élményét a biopamut teszi teljessé, ami nem csak rendkívül puha, de egészségesebb is, mint a hagyományos pólók.

Az Capitain póló a PictureShop “Légy egyedi!” kollekciójának eleme, azaz színenként csak egyetlen darab érkezett belőle Magyarországra! Ilyen pólód csak Neked lesz!

Ingyenes 25 000 Ft felett

25 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

  • M
  • L
Kiürítés

Leírás

Alapanyagok

Organikus Pamut GOTS által tanúsított

100%

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Organikus

Etikus

Capitaine póló
Capitaine póló

Részletes leírás

A Capitaine póló két színben érkezett, és mindegyikből 1-1 méret. A légy egyedi kollekciónk tagjaként azzal a különleges előnnyel jár a megvásárlása, hogy Magyarországon biztosan NEM találkozól még egy ilyen felsővel.  Legfontosabb ismérvei :

Biopamutból készült

A felső alapanyaga puha, organikus pamut. Ami amellett, hogy nagyon kényelmes viselet, biztosan nem tartalmaz a természtés, vagy gyártás során belekerülő veszélyes anyagot. Ezt a bőröd és a környezetünk is meghálálja neked.

Laza szabás

Kellemes vonalvezetésű, laza szabásának köszönhetően divatos és szellős viselet. Jól nézel ki benne a hét bármelyik napján.

Egyedi rajz a mellkason

A Capitaine póló egyszerű, mégis nagyon szerethető felső a Picture Organic Clothingtól. A design, ahogyan arra a póló neve is utal, a hajózással kapcsolatos: a póló elejét egy hajó díszíti, aminek az árboca egy méretes fa.

Ha kicsit másképpen godoljuk végig: az életed kapitánya Te magad vagy. Nap nap után meg kell határoznod az irányt, és választanod kell dolgok között. Egyet biztosan merek állitani: az EcoWear termikei jó irányt szabnak! Válaszdt Te is a Captaine pólót!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére az O’Neill is partner.
A gyártó által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozások között, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Captaine póló“Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Sötétkék, Piros

Méret:

M, L

Alapanyag

Gyártó

Érdekelhetnek még…