Cocobeach póló

7053 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

A Dad & Son kollekció egy igazán egyedi darabja a Cocobeach póló. Az aprólékosan kidolgozott rajz különleges gondolatokat ébreszt: Tiszta kék ég, hullámzó tenger. A pálmafák alatt üllve finom koktélt kortyolni egy kókuszdióból…

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
GOTS által tanúsított organikus pamut

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Organikus

Etikus

Cocobeach póló
Cocobeach póló

Részletes leírás

A Cocobeach póló tökéletesen illik a Dad & Son kollekcióba aprólékos mintájával, és laza szabásával. Az alapanyag pedig 100% GOTS által tanúsított organikus pamut, nagyon finom, puha tapintattal. Ahogyan azt már a Picture-től megszokhattuk.

Ez a vonal a márkán belül azért különleges, mert az egyik alapító, Jeremy, és édesapja együtt tervezik minden darabját. Így ez a póló is az ő munkájuk gyümölcse. A kollekció darabjaira az egyszerűbb, és egyszerre szinte művészi design jellemző. A lényeg a részletekben rejlik!

Valld be őszintén. Ha a Cocobeach pólóra nézel, nem egy trópusi tengerpart jut az eszedbe? Üllsz a parton, és kortyolod a koktélodat. Kellemes érzések vannak ebben a felsőben. Ugye?

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Cocobeach póló “Fashion fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Fehér

Méret:

XL

Szabás:

Medium fit

Alapanyag

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Cocobeach póló organikus pamut férfi póló
Cocobeach póló

7053 Ft

7053 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security